Termeni si conditii

Definirea termenilor

Termenii aplicatia, aceasta aplicatie și aplicatia folosiți in acest document se refera la aplicatia Taverna Drobeta. Conținutul aplicatiei aparține in exclusivitate SC Taverna Drobeta 2007 SRL, fiind protejate de legislația romana in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL are sediul in Drobeta Turnu Severin Mehedinti, Str. Calea Timisoarei Nr 2C și este înregistrata la Registrul Comerțului cu nr.  J25/638/2006, cod unic de înregistrare 19333049.

Prin termenii utilizator, vizitator și dumneavoastră ne referim la persoanele fizice care accesează aplicatia indiferent de motiv.

Termenii Regulament, Termeni, Termeni și condiții se refera la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul date personale, înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), adresa de e-mail.

Acceptarea Termenilor și condițiilor

Înainte de a viziona și folosi aceasta aplicatie și aplicațiile lui, va rugam sa citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a conținutului prezentei aplicatii. Accesarea aplicatiei presupune și – in același timp implica – acceptarea explicita sau implicita, cumulativa, a tuturor clauzelor menționate in Termeni și Condiții.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL poate modifica in orice moment termenii prezentului contract, fără a cere acordul utilizatorilor sau vreunei parți. Folosirea in continuare a aplicatiei de către utilizator constituie acordul acestuia cu privire la acceptarea modificărilor aduse termenilor și condițiilor. Daca nu sunteți de acord sau, din diverse motive, nu acceptați fără limitări Termenii și Condițiile de utilizare ale acestei aplicatii, va rugam sa părăsiți aplicatia.

Conținutul aplicatiei  și drepturi asociate

Conținutul acestei aplicatii constituie informații de interes general despre produsele și serviciile oferite de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL, și – eventual – opinii ale clienților săi, ori ale partenerilor de afaceri, considerate de interes general pentru vizitatori și utilizatori. Conținutul poate suporta modificări (completări, ștergeri etc). SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezerva dreptul de a oferi prin intermediul aplicatiei  și alte produse și servicii ale partenerilor săi.

Conținutul aplicatiei , constând in – fără a se limita la acestea – imagini, text, grafica și grafica web, simboluri, scripturi, programe, date etc, incluzând și bazele de date asociate – constituie proprietatea exclusiva a SC Taverna Drobeta 2007 SRL și/sau a partenerilor săi, fiind aparat de prevederile legale privind protecția drepturilor de autor. Folosirea in scopuri comerciale a oricărei forme de conținut, fără acordul explicit, scris, al SC Taverna Drobeta 2007 SRL este pedepsita conform legilor in vigoare.

Este strict interzisa utilizarea aplicatiei  și a oricărui conținut cu scopul de a accesa și/sau folosi in mod neautorizat respectivele informații in folos propriu sau al terților, precum și in orice mod care prejudiciază interesele SC Taverna Drobeta 2007 SRL. 

SC Taverna Drobeta 2007 SRL își va asigura și, daca este cazul, impune in mod hotărât recunoașterea drepturilor și intereselor sale in conformitate cu legile in vigoare, ajungând chiar la acționarea in judecata prin instanțele penale și civile a celor vinovați de încălcarea drepturilor și intereselor sale (de natura intelectuala, comerciala, financiare etc).

Nu aveți permisiunea sa distribuiți, sa modificați, sa copiați, sa transmiteți, sa expuneți, sa refolosiți, sa reproduceți, sa publicați, sa autorizați folosirea, sa creați oferte derivate din, sau sa transferați, sa vindeți ori sa folosiți Conținutul aplicatiei  fără un acord explicit și prealabil, scris, al SC Taverna Drobeta 2007 SRL.

Este interzis sa folosiți aplicatia pentru a afișa sau transmite, in orice fel, materiale ce au caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hartuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civila, sau ar încalcă in alt mod legea. SC Taverna Drobeta 2007 SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate sa aplice legea și se va conforma oricărei sentințe judecătorești prin care i se cere sa dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul aplicatiei . Este interzis sa utilizați aplicatia in scop de publicitate.

Accesul la servicii

Prin intermediul web aplicatiei  și a aplicațiilor, SC Taverna Drobeta 2007 SRL oferă servicii privind plasarea de comenzi și livrarea produselor de la restaurantul propriu în conformitate cu zonele de livrare disponibile. 

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu are nicio responsabilitate pentru acuratețea Serviciilor Geo și își rezervă dreptul de a accepta sau refuza serviciul de livrare către o adresă, inclusiv în numele restaurantelor noastre, exclusiv pe baza geolocației indicate de serviciile geo.

Pentru a avea acces la serviciile oferite prin intermediul aplicatiei  sunteți obligat sa ne furnizați date adevărate, complete și exacte, despre dumneavoastră, întocmai după cum prevăd formularele pentru serviciile/produsele comandate online prin intermediul aplicatiei . Furnizarea de date și informații incomplete, sau neconforme cu adevărul, atrage după sine imposibilitatea companiei SC Taverna Drobeta 2007 SRL și a partenerilor săi de a-și onora serviciile fata de utilizatorii respectivi, respectivele informații constituind elemente esențiale in furnizarea serviciilor.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL are dreptul de a suspenda sau restricționa accesul utilizatorilor la site, ori la anumite secțiuni din acesta, local sau regional, fără notificări prealabile, fără alte formalități și fără motivarea acțiunilor sale.

In scopul îmbunătățirea și extinderea acestora, numărul și caracteristicile serviciilor, precum și regimul prestării serviciilor pot fi modificate în orice moment de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL

Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă (cum ar fi persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) ca utilizatori inregistrați pe webs și/sau în aplicații nu este permisă. Părinții care exercită drept de custodie, tutorii sau reprezentanții legali ai respectivului minor sunt responsabili pentru toate activitatile/daunele cauzate de acesta din urmă SC Taverna Drobeta 2007 SRL și oricăror terți, în procesul de înregistrare sau utilizare a serviciilor, precum și pentru toate daunele care derivă din date false sau oricare declarație mincinoasă sau înșelătoare.

Comenzi și produse 

Produsele oferite prin aplicatie pot varia în funcție disponibilitate. Vă rugăm să luați cunoștință de faptul că restaurantul va face orice este posibil pentru a respecta termenul de livrare specificat la plasarea comenzii; cu toate acestea, termenele de livrare pot fi afectate de factori în afara controlului acestuia (conditii meteo nefavorabile) și, prin urmare, nu pot fi garantate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL vă vor informa dacă luăm cunoștință de o întârziere neașteptată.

Este responsabilitatea dumneavoastră să contactați restaurantul înainte de plasarea comenzii în cazul în care suferiți de o alergie. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate garanta că produsele vândute nu conțin alergeni.

Puteți avea opțiunea de a comanda băuturi alcoolice. Persoanele care plasează o comandă pentru alcool de la restaurantul noastru trebuie să aibă peste 18 ani. Băuturile alcoolice pot fi vândute și livrate doar persoanelor peste 18 ani. Prin plasarea unei comenzi care include alcool, confirmați că aveți cel puțin 18 ani. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a refuza să livreze alcool către oricare persoană care nu pare sau nu poate dovedi că are peste 18 ani. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă, de asemenea, dreptul a refuza să livreze alcool către oricare persoană care este sau pare a fi sub influența băuturilor alcoolice sau drogurilor.

Politica de livrare

Livrarea produselor comandate prin intermediul aplicatiei Taverna Drobeta se face prin flota proprie SC Taverna Drobeta 2007 SRL. Livrarea produselor se va face în maxim 120 de minute de la plasarea comenzii.

Programul de lucru va varia în funcție de condițiile locale de comercializare și disponibilitatea restaurantelor noastre partenere. Puteți apăsa click pe linkul sau butonul din aplicație pentru a vizualiza meniurile și programul de lucru. Pentru fiecare comandă puteți opta fie pentru livrarea acesteia la adresa dumneavoastră, fie pentru ridicarea acesteia de la restaurant.

Vă rugăm să vă asigurați că ați furnizat o adresă și un număr de telefon corecte pentru a asigura faptul că produsele comandate ajung în locația corectă. Dacă nu deschideți ușa sau nu puteți fi contactat telefonic la sosirea personalului de livrare la adresa dumneavoastră, personalul de livrare își rezervă dreptul de a părăsi spațiul, și SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a recupera de la dumneavoastră oricare daune pe care SC Taverna Drobeta 2007 SRL le poate suferi.

Utilizatorul nu poate intra in posesia produselor comandate decât dacă achită curierului contravaloarea comenzii și a transportului (unde e cazul).

Politica de retur și anularea comenzilor

Înțelegeți faptul că comanda dumneavoastră poate fi procesată imediat după ce ați plasat comanda și, ca atare, dreptul dumneavoastră de a anula sau modifica comanda este limitat. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați o comandă trebuie să contactați SC Taverna Drobeta 2007 SRL in maxim 30 de minute de la plasarea comenzii. În cazul în care anularea nu respectă această condiție, utilizatorul este obligat să suporte contravaloarea comenzii și a transportului.

În cazul în care plătiți comanda cu cardul de debit sau de credit, iar aceasta este anulată la inițiativa dumneavoastră sau din cauza ca SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate onora comanda sau din orice alt motiv (comunicație întreruptă, eroare, etc.), restituirea plăți se va efectua în contul asociat cardului dvs in termen de 24 de ore de la data la care survine anularea.

Deși vom depune toate eforturile pentru a asigura că sunt respectate prețurile și descrierile produselor afișate în aplicații, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care se bazează pe informații inexacte. O comandă poate fi anulată chiar și după ce ați primit un mesaj care vă indică acceptarea comenzii. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a anula orice comandă, înainte de sau după acceptare, și vă vom notifica imediat cu privire la oricare asemenea anulare. Nu vi se vor factura comenzile anulate în conformitate cu prezenta clauză. Oricare plată efectuată înainte de anularea unei comenzi de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL sau un restaurant partener va fi rambursată, de regulă utilizând aceeași metodă pe care ați utilizat-o pentru plata comenzii dumneavoastră.

Nu aveți dreptul să retrageți comanda dumneavoastră plasată prin aplicație, dacă și atunci când aceasta vizează livrarea de bunuri, care: (a) sunt pasibile de deteriorare sau expiră rapid, sau (b) sunt făcute la specificațiile consumatorului sau personalizate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL, la libera sa alegere, va stabili dacă o comandă se încadrează în oricare dintre cele două situații menționate mai sus.

Utilizatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare în cazul plăților la livrare. În cazul plăților online, sub rezerva de a nu fi luată în considerare, orice reclamație referitoare la neconformitatea comenzii trebuie facută în maxim 2 ore de la primirea comenzii.

Produsele achiziționate nu pot fi returnate.

Legături către site-urile unor terțe parți

Aplicatia poate conține link-uri către alte site-uri operate de terți, ori către alte asemenea resurse. Răspunderea pentru site-urile respective o poarta in întregime proprietarii acestora.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și politica de confidențialitate ori de securitate a acestor site-uri, precum nici de parametrii lor de funcționare.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate fi responsabila daca aceste site-uri încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe parți, conțin informații înșelătoare, nu oferă o securitate adecvata, conțin viruși și/sau alte elemente cu caracter distructiv, nu folosesc un limbaj civilizat.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu este responsabila pentru eventualele pagube sau pierderi de orice fel, cauzate ori presupus a fi cauzate de datele și informațiile furnizate de către site-urile sau resursele accesate prin intermediul link-urilor. Daca accesați printr-un link de pe site asemenea site-uri, o faceți pe propriul risc.

Parteneri

SC Taverna Drobeta 2007 SRL poate oferi prin intermediul aplicatiei  și produse/servicii oferite de către alți furnizori, parteneri cu care are contracte de revânzare și/sau intermediere. Calitatea respectivelor produse ori servicii și autenticitatea mărcilor acestora constituie responsabilitatea partenerilor respectivi.

Declinarea responsabilității și limitarea răspunderii

Utilizarea acestei aplicatiei este in totalitate pe contul dumneavoastra. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ar fi acestea, ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea aplicatiei  si/sau a serviciilor oferite prin intermendiul acesteia, ori ca urmare a nefunctionalitatii aplicatiei, sau rezultand din imposibilitatea de accesare a ei ori a anumitor link-uri prezente in aplicatie. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna produsa de virusi, trojeni, spyware etc., care ar putea sa va infecteze computerul sau sa va afecteze alte bunuri, in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu oferă nici o garanție cu privire la aplicatie și serviciile prestate prin intermediul acesteia, nici expresa și nici implicita. Aceasta aplicatie și aceste prevederi pot fi modificate oricând. Este responsabilitatea Dvs. sa reveniți la aceasta pagina pentru a verifica daca s-au modificat termenii și condițiile de utilizare, sau pe celelalte pagini care afișează clauze privitoare la raporturile dintre SC Taverna Drobeta 2007 SRL și dvs. Aceasta aplicatie va este oferit pe o baza „așa cum este”.

Preturile prevăzute pe site pot suferi modificări neanunțate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a „Termenilor și condițiilor”.

Încercările de frauda

Orice accesare sau incercare de a accesa datele personale ori ale altor utilizatori, sau orice date si informatii din baza de date a aplicatiei , orice incercare de a modifica continutul aplicatiei  sau de a afecta functionarea lui ori a serverului care gazduieste aplicatia vor fi considerate fraude sau tentativa de fraudare a aplicatiei , si vor duce la deschiderea cercetarii penale impotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum nume, adresa de domiciliu/reședința, numărul de telefon, sau adresa dvs. de e-mail, care sunt încărcate în aplicație, ori transmise prin e-mail sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidențialitate.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL își asuma dreptul de a folosi comunicări sau materiale pe care le transmiteți prin intermediul acestui Site (precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel care sunt considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala) in sensul îmbunătățirii ofertei de servicii și a calității serviciilor prestate de companie.

Litigii

Aplicatia funcționează in conformitate cu legile Statului Roman. In cazul in care rezolvarea eventualelor litigii in legătura cu prezentele clauze privind termenii și condițiile de utilizare, sau in litigiile pentru care aceste clauze reprezintă un element relevant, nu este posibila pe cale amiabila, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente de pe teritoriul României, urmând ca litigiile sa fie soluționate in conformitate cu legile Statului Roman in vigoare.

Pentru oricare întrebări privind „Termeni și condiții” de utilizare și Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: testasoft.mkt@gmail.com. Dacă nu sunteți de acord cu acești „Termeni și condiții” de utilizare în întregime vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre.

Termenii aplicatia, aceasta aplicatie și aplicatia folosiți in acest document se refera la aplicatia Taverna Drobeta. Conținutul aplicatiei aparține in exclusivitate SC Taverna Drobeta 2007 SRL, fiind protejate de legislația romana in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL are sediul in Drobeta Turnu Severin Mehedinti, Str. Calea Timisoarei Nr 2C și este înregistrata la Registrul Comerțului cu nr.  J25/638/2006, cod unic de înregistrare 19333049.

Prin termenii utilizator, vizitator și dumneavoastră ne referim la persoanele fizice care accesează aplicatia indiferent de motiv.

Termenii Regulament, Termeni, Termeni și condiții se refera la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul date personale, înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), adresa de e-mail.

Acceptarea Termenilor și condițiilor

Înainte de a viziona și folosi aceasta aplicatie și aplicațiile lui, va rugam sa citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a conținutului prezentei aplicatii. Accesarea aplicatiei presupune și – in același timp implica – acceptarea explicita sau implicita, cumulativa, a tuturor clauzelor menționate in Termeni și Condiții.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL poate modifica in orice moment termenii prezentului contract, fără a cere acordul utilizatorilor sau vreunei parți. Folosirea in continuare a aplicatiei de către utilizator constituie acordul acestuia cu privire la acceptarea modificărilor aduse termenilor și condițiilor. Daca nu sunteți de acord sau, din diverse motive, nu acceptați fără limitări Termenii și Condițiile de utilizare ale acestei aplicatii, va rugam sa părăsiți aplicatia.

Conținutul aplicatiei  și drepturi asociate

Conținutul acestei aplicatii constituie informații de interes general despre produsele și serviciile oferite de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL, și – eventual – opinii ale clienților săi, ori ale partenerilor de afaceri, considerate de interes general pentru vizitatori și utilizatori. Conținutul poate suporta modificări (completări, ștergeri etc). SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezerva dreptul de a oferi prin intermediul aplicatiei  și alte produse și servicii ale partenerilor săi.

Conținutul aplicatiei , constând in – fără a se limita la acestea – imagini, text, grafica și grafica web, simboluri, scripturi, programe, date etc, incluzând și bazele de date asociate – constituie proprietatea exclusiva a SC Taverna Drobeta 2007 SRL și/sau a partenerilor săi, fiind aparat de prevederile legale privind protecția drepturilor de autor. Folosirea in scopuri comerciale a oricărei forme de conținut, fără acordul explicit, scris, al SC Taverna Drobeta 2007 SRL este pedepsita conform legilor in vigoare.

Este strict interzisa utilizarea aplicatiei  și a oricărui conținut cu scopul de a accesa și/sau folosi in mod neautorizat respectivele informații in folos propriu sau al terților, precum și in orice mod care prejudiciază interesele SC Taverna Drobeta 2007 SRL. 

SC Taverna Drobeta 2007 SRL își va asigura și, daca este cazul, impune in mod hotărât recunoașterea drepturilor și intereselor sale in conformitate cu legile in vigoare, ajungând chiar la acționarea in judecata prin instanțele penale și civile a celor vinovați de încălcarea drepturilor și intereselor sale (de natura intelectuala, comerciala, financiare etc).

Nu aveți permisiunea sa distribuiți, sa modificați, sa copiați, sa transmiteți, sa expuneți, sa refolosiți, sa reproduceți, sa publicați, sa autorizați folosirea, sa creați oferte derivate din, sau sa transferați, sa vindeți ori sa folosiți Conținutul aplicatiei  fără un acord explicit și prealabil, scris, al SC Taverna Drobeta 2007 SRL.

Este interzis sa folosiți aplicatia pentru a afișa sau transmite, in orice fel, materiale ce au caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hartuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civila, sau ar încalcă in alt mod legea. SC Taverna Drobeta 2007 SRL va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate sa aplice legea și se va conforma oricărei sentințe judecătorești prin care i se cere sa dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul aplicatiei . Este interzis sa utilizați aplicatia in scop de publicitate.

Accesul la servicii

Prin intermediul web aplicatiei  și a aplicațiilor, SC Taverna Drobeta 2007 SRL oferă servicii privind plasarea de comenzi și livrarea produselor de la restaurantul propriu în conformitate cu zonele de livrare disponibile. 

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu are nicio responsabilitate pentru acuratețea Serviciilor Geo și își rezervă dreptul de a accepta sau refuza serviciul de livrare către o adresă, inclusiv în numele restaurantelor noastre, exclusiv pe baza geolocației indicate de serviciile geo.

Pentru a avea acces la serviciile oferite prin intermediul aplicatiei  sunteți obligat sa ne furnizați date adevărate, complete și exacte, despre dumneavoastră, întocmai după cum prevăd formularele pentru serviciile/produsele comandate online prin intermediul aplicatiei . Furnizarea de date și informații incomplete, sau neconforme cu adevărul, atrage după sine imposibilitatea companiei SC Taverna Drobeta 2007 SRL și a partenerilor săi de a-și onora serviciile fata de utilizatorii respectivi, respectivele informații constituind elemente esențiale in furnizarea serviciilor.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL are dreptul de a suspenda sau restricționa accesul utilizatorilor la site, ori la anumite secțiuni din acesta, local sau regional, fără notificări prealabile, fără alte formalități și fără motivarea acțiunilor sale.

In scopul îmbunătățirea și extinderea acestora, numărul și caracteristicile serviciilor, precum și regimul prestării serviciilor pot fi modificate în orice moment de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL

Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă (cum ar fi persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) ca utilizatori inregistrați pe webs și/sau în aplicații nu este permisă. Părinții care exercită drept de custodie, tutorii sau reprezentanții legali ai respectivului minor sunt responsabili pentru toate activitatile/daunele cauzate de acesta din urmă SC Taverna Drobeta 2007 SRL și oricăror terți, în procesul de înregistrare sau utilizare a serviciilor, precum și pentru toate daunele care derivă din date false sau oricare declarație mincinoasă sau înșelătoare.

Comenzi și produse 

Produsele oferite prin aplicatie pot varia în funcție disponibilitate. Vă rugăm să luați cunoștință de faptul că restaurantul va face orice este posibil pentru a respecta termenul de livrare specificat la plasarea comenzii; cu toate acestea, termenele de livrare pot fi afectate de factori în afara controlului acestuia (conditii meteo nefavorabile) și, prin urmare, nu pot fi garantate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL vă vor informa dacă luăm cunoștință de o întârziere neașteptată.

Este responsabilitatea dumneavoastră să contactați restaurantul înainte de plasarea comenzii în cazul în care suferiți de o alergie. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate garanta că produsele vândute nu conțin alergeni.

Puteți avea opțiunea de a comanda băuturi alcoolice. Persoanele care plasează o comandă pentru alcool de la restaurantul noastru trebuie să aibă peste 18 ani. Băuturile alcoolice pot fi vândute și livrate doar persoanelor peste 18 ani. Prin plasarea unei comenzi care include alcool, confirmați că aveți cel puțin 18 ani. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a refuza să livreze alcool către oricare persoană care nu pare sau nu poate dovedi că are peste 18 ani. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă, de asemenea, dreptul a refuza să livreze alcool către oricare persoană care este sau pare a fi sub influența băuturilor alcoolice sau drogurilor.

Politica de livrare

Livrarea produselor comandate prin intermediul aplicatiei Taverna Drobeta se face prin flota proprie SC Taverna Drobeta 2007 SRL. Livrarea produselor se va face în maxim 120 de minute de la plasarea comenzii.

Programul de lucru va varia în funcție de condițiile locale de comercializare și disponibilitatea restaurantelor noastre partenere. Puteți apăsa click pe linkul sau butonul din aplicație pentru a vizualiza meniurile și programul de lucru. Pentru fiecare comandă puteți opta fie pentru livrarea acesteia la adresa dumneavoastră, fie pentru ridicarea acesteia de la restaurant.

Vă rugăm să vă asigurați că ați furnizat o adresă și un număr de telefon corecte pentru a asigura faptul că produsele comandate ajung în locația corectă. Dacă nu deschideți ușa sau nu puteți fi contactat telefonic la sosirea personalului de livrare la adresa dumneavoastră, personalul de livrare își rezervă dreptul de a părăsi spațiul, și SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a recupera de la dumneavoastră oricare daune pe care SC Taverna Drobeta 2007 SRL le poate suferi.

Utilizatorul nu poate intra in posesia produselor comandate decât dacă achită curierului contravaloarea comenzii și a transportului (unde e cazul).

Politica de retur și anularea comenzilor

Înțelegeți faptul că comanda dumneavoastră poate fi procesată imediat după ce ați plasat comanda și, ca atare, dreptul dumneavoastră de a anula sau modifica comanda este limitat. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați o comandă trebuie să contactați SC Taverna Drobeta 2007 SRL in maxim 30 de minute de la plasarea comenzii. În cazul în care anularea nu respectă această condiție, utilizatorul este obligat să suporte contravaloarea comenzii și a transportului.

În cazul în care plătiți comanda cu cardul de debit sau de credit, iar aceasta este anulată la inițiativa dumneavoastră sau din cauza ca SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate onora comanda sau din orice alt motiv (comunicație întreruptă, eroare, etc.), restituirea plăți se va efectua în contul asociat cardului dvs in termen de 24 de ore de la data la care survine anularea.

Deși vom depune toate eforturile pentru a asigura că sunt respectate prețurile și descrierile produselor afișate în aplicații, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care se bazează pe informații inexacte. O comandă poate fi anulată chiar și după ce ați primit un mesaj care vă indică acceptarea comenzii. SC Taverna Drobeta 2007 SRL își rezervă dreptul de a anula orice comandă, înainte de sau după acceptare, și vă vom notifica imediat cu privire la oricare asemenea anulare. Nu vi se vor factura comenzile anulate în conformitate cu prezenta clauză. Oricare plată efectuată înainte de anularea unei comenzi de către SC Taverna Drobeta 2007 SRL sau un restaurant partener va fi rambursată, de regulă utilizând aceeași metodă pe care ați utilizat-o pentru plata comenzii dumneavoastră.

Nu aveți dreptul să retrageți comanda dumneavoastră plasată prin aplicație, dacă și atunci când aceasta vizează livrarea de bunuri, care: (a) sunt pasibile de deteriorare sau expiră rapid, sau (b) sunt făcute la specificațiile consumatorului sau personalizate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL, la libera sa alegere, va stabili dacă o comandă se încadrează în oricare dintre cele două situații menționate mai sus.

Utilizatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare în cazul plăților la livrare. În cazul plăților online, sub rezerva de a nu fi luată în considerare, orice reclamație referitoare la neconformitatea comenzii trebuie facută în maxim 2 ore de la primirea comenzii.

Produsele achiziționate nu pot fi returnate.

Legături către site-urile unor terțe parți

Aplicatia poate conține link-uri către alte site-uri operate de terți, ori către alte asemenea resurse. Răspunderea pentru site-urile respective o poarta in întregime proprietarii acestora.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu controlează și nu este răspunzătoare pentru conținutul și politica de confidențialitate ori de securitate a acestor site-uri, precum nici de parametrii lor de funcționare.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu poate fi responsabila daca aceste site-uri încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale unei terțe parți, conțin informații înșelătoare, nu oferă o securitate adecvata, conțin viruși și/sau alte elemente cu caracter distructiv, nu folosesc un limbaj civilizat.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu este responsabila pentru eventualele pagube sau pierderi de orice fel, cauzate ori presupus a fi cauzate de datele și informațiile furnizate de către site-urile sau resursele accesate prin intermediul link-urilor. Daca accesați printr-un link de pe site asemenea site-uri, o faceți pe propriul risc.

Parteneri

SC Taverna Drobeta 2007 SRL poate oferi prin intermediul aplicatiei  și produse/servicii oferite de către alți furnizori, parteneri cu care are contracte de revânzare și/sau intermediere. Calitatea respectivelor produse ori servicii și autenticitatea mărcilor acestora constituie responsabilitatea partenerilor respectivi.

Declinarea responsabilității și limitarea răspunderii

Utilizarea acestei aplicatiei este in totalitate pe contul dumneavoastra. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ar fi acestea, ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea aplicatiei  si/sau a serviciilor oferite prin intermendiul acesteia, ori ca urmare a nefunctionalitatii aplicatiei, sau rezultand din imposibilitatea de accesare a ei ori a anumitor link-uri prezente in aplicatie. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna produsa de virusi, trojeni, spyware etc., care ar putea sa va infecteze computerul sau sa va afecteze alte bunuri, in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu oferă nici o garanție cu privire la aplicatie și serviciile prestate prin intermediul acesteia, nici expresa și nici implicita. Aceasta aplicatie și aceste prevederi pot fi modificate oricând. Este responsabilitatea Dvs. sa reveniți la aceasta pagina pentru a verifica daca s-au modificat termenii și condițiile de utilizare, sau pe celelalte pagini care afișează clauze privitoare la raporturile dintre SC Taverna Drobeta 2007 SRL și dvs. Aceasta aplicatie va este oferit pe o baza „așa cum este”.

Preturile prevăzute pe site pot suferi modificări neanunțate. SC Taverna Drobeta 2007 SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a „Termenilor și condițiilor”.

Încercările de frauda

Orice accesare sau incercare de a accesa datele personale ori ale altor utilizatori, sau orice date si informatii din baza de date a aplicatiei , orice incercare de a modifica continutul aplicatiei  sau de a afecta functionarea lui ori a serverului care gazduieste aplicatia vor fi considerate fraude sau tentativa de fraudare a aplicatiei , si vor duce la deschiderea cercetarii penale impotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum nume, adresa de domiciliu/reședința, numărul de telefon, sau adresa dvs. de e-mail, care sunt încărcate în aplicație, ori transmise prin e-mail sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidențialitate.

SC Taverna Drobeta 2007 SRL își asuma dreptul de a folosi comunicări sau materiale pe care le transmiteți prin intermediul acestui Site (precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel care sunt considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala) in sensul îmbunătățirii ofertei de servicii și a calității serviciilor prestate de companie.

Litigii

Aplicatia funcționează in conformitate cu legile Statului Roman. In cazul in care rezolvarea eventualelor litigii in legătura cu prezentele clauze privind termenii și condițiile de utilizare, sau in litigiile pentru care aceste clauze reprezintă un element relevant, nu este posibila pe cale amiabila, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente de pe teritoriul României, urmând ca litigiile sa fie soluționate in conformitate cu legile Statului Roman in vigoare.

Pentru oricare întrebări privind „Termeni și condiții” de utilizare și Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: testasoft.mkt@gmail.com. Dacă nu sunteți de acord cu acești „Termeni și condiții” de utilizare în întregime vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre.